Bristol-Myers Squibb lanserar Fråga doktorn iPhone App

Bristol-Myers Squibb lanserar Fråga doktorn iPhone App

Företaget () lanserar nu en App inom , / och . Appen heter och funktionen finns sedan 11 år tillbaka på BMS webbplats.

På hemsidan kan man ställa egna frågor direkt till läkare och svaret får man inom en vecka. Den nya Appen gör det nu möjligt att ställa frågor direkt från telefonen och ta del av ställda frågor inom de olika områdena. Tidigare ställda frågor, idag fler än 25 000, fungerar som en faktabank där man kan finna svar på mycket inom cancer, hiv/aids och reumatism.

Anne Wästgård, kommunikationschef på BMS säger:

– För oss på BMS som forskar fram nya läkemedel mot många svåra sjukdomar är det viktigt att ge så mycket information som möjligt med hjälp av olika kanaler. I takt med att allmänheten söker information på nya sätt, anpassar vi våra kanaler så att vi finns där för dem som söker svar på sina funderingar. Vi är stolta över att nu lansera en App som länkar samman patienter, anhöriga och allmänhet med dem som kan svara på det mesta, specialistläkarna.

Det är doktor , överläkare på , , doktor , överläkare på infektionskliniken, och doktor , reumatolog på Uddevalla-kliniken som står för dialogen med patienter, anhöriga och allmänhet och som svarar på alla frågor som ställs.

– För mig är Fråga doktorn-funktionen ett utmärkt sätt att hjälpa patienter och andra som undrar och kanske oroar sig över sin eller någon närståendes reumatism, säger Doktor Jonel Pasula. Fråga doktorn gör det enkelt att ställa frågor och söka information kring en sjukdom och som patient kan man känna att man har någonstans att vända sig.

Appen finns att ladda kostnadsfritt från Store och på .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *