Mobila lösningar för bättre diagnoser

Mobila lösningar för bättre diagnoser

X Prize Foundation och inleder ett samarbete för att utveckla mobila lösningar som ska ställa bättre av patienters hälsa. , som är en ideell organisation och som är ledande inom att uppmuntra och utmana branscher att finna innovativa lösningar för att skapa ny teknik som stödjer eller förbättrar för mänskligheten.

Nu har X Prize Foundation uppmanat innovatörer att försöka finna en mobil digital lösning för att kunna ställa bättre och mer exakta diagnoser på personers hälsa och därmed vinna X Prize Foundation pris på 10 miljoner dollar. Den mobila lösningen ska kunna ge lika säkra diagnoser som en panel med legitimerade läkare. För att lyckas med en sådan lösning krävs att man kan få olika tekniska hjälpmedel och sjukvårdssystem att samarbeta samtidigt som bättre bildbehandling och dokumentation ska hjälpa till att ställa mer exakta diagnoser.

Samarbetet med Qualcomm, ett världsledande företag inom teknik för sjukvården, ska leda till att få fram den expertis och de underlag som krävs för att kunna fastställa vad det är för mobila lösningar som kan hantera den stora utmaningen att ställa exakta diagnoser genom mobil teknik.

Och vem kommer inte ihåg Tricordern från ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *